SANATÇI Gökhan Akar
BİYOGRAFİ

10 Agustos Izmir dogumlu olan Gökhan Akar, kücük yaslarda müzikle tanisti. Müzige yakin bir ailenin icinde büyümesi ve bu alanda desteklenmesiyle 7 yasinda piano çalmaya basladi.
Ilkögretim yillarinda müzik egitimine devam ederken babasinin kurmus oldugu bir orkestrayla birlikte sahne aldi.
Ilk defa 1995 yilinda solo olarak sahneye cikti.
2000 yilinda Ege Üniversitesi Devlet Konservatuvarini kazanarak profesyonel müzik yasantisina adim atti. Okulla birlikte sahne çalismalarina sürekli devam etti.
Konservatuvar yillarinda kurdugu özel dershanesinde bir süre müzik egitimi verdi. Ilkokul yillarinda cocuksu duygularla yaptigi sarkilar bu yillarda daha profesyonelce devam etti. 
5 yillik konservatuvar egitimini tamamlayarak 2005 yilinda mezun oldu ve hayatini istanbula tasidi.
2006 - 2007 yillarinda Istanbul Yeditepe Üniversitesinde masterini tamamladi.
Askerlik hizmetinden sonra bir yil Amerika' da egitimini surdurdu, bunun yaninda Los Angeles ve New York ta bircok yerde sahne ve muzik calismalarina devam etti.
Istanbulda bircok sanatci ve muzisyenle birlikte calismalarina devam eden Gokhan Akar' in unlu sanatcilarin albumlerinde sarkilari da bulunuyor.(Fatih Urek,Ayca Tekindor,Yeliz Yesilmen..vs. ) 
Şuan albüm çıkış şarkısı olan felsefe nin video klibi tüm müzik kanallarında yayınlanmakta ve tüm ulusal ve yerel radyolarda sevilierek çalınmakta...

RESİMLERİ